Polisi Penghantaran & Penghantaran

  Penghantaran & Penghantaran

Hantar Pesanan Anda

Selepas anda berjaya membuat pesanan anda, pasukan Perkhidmatan Pelanggan kami akan menjalankan proses pengesahan dan mengemas kini anda secepat mungkin melalui e-mel. Selepas pesanan anda disahkan, anda boleh mengharapkan untuk menerima pesanan anda dalam tempoh masa berikut:

 Tempatan: 1 - 7 hari bekerja (kecuali Sabtu, Ahad dan cuti)         

Penghantaran dari Luar Negara: 20 - 60 hari (kecuali Sabtu, Ahad dan cuti) 

Kami menghantar pesanan anda dari Isnin - Jumaat tidak termasuk cuti umum. Pesanan yang dibuat pada hari Jumaat, hujung minggu dan cuti umum akan diproses pada hari bekerja berikutnya.

Sila ambil perhatian bahawa mungkin terdapat sedikit kelewatan semasa musim puncak sebelum cuti perayaan. Sila benarkan lebih banyak masa penghantaran penghantaran kerana volum tinggi dikendalikan oleh perkhidmatan logistik.

Bayaran penghantaran akan dikira secara automatik semasa daftar keluar. Kg pertama pesanan anda ada pada kami. 

Jejaki Pesanan Anda

Pemberitahuan e-mel yang mengandungi butiran penjejakan akan dihantar kepada anda sebaik sahaja pesanan anda dihantar. 

Saya tidak dapat menjejaki pesanan saya pada halaman penjejakan kurier. Apa yang perlu saya lakukan?

Jika anda tidak dapat menjejaki pakej anda pada halaman penjejakan kurier, bungkusan anda mungkin baru sahaja diserahkan kepada rakan kongsi kurier kami. Maklumat penjejakan dengan rakan kongsi logistik kami akan tersedia dalam masa 24 jam selepas penghantaran.

Sila hubungi kami di aussino.my@aussino.com dengan nombor pesanan anda dan butiran item jika anda masih tidak dapat menjejaki bungkusan anda pada hari perniagaan berikut selepas item dihantar keluar. Kami akan membantu anda menyelesaikan masalah dengan tindakan segera.