Tentang kita

About Us

Aussino Flag Ship Store - Paragon

SELAMAT DATANG kepada DUNIA AUSSINO. Aussino ialah peruncit antarabangsa terkemuka bagi produk gaya hidup fesyen rumah. Sejak tahun 1991, reka bentuk kami telah menyediakan banyak isi rumah dengan keselesaan, gaya dan sentuhan warna. Kami percaya rumah anda adalah tempat yang paling penting di dunia dan itulah sebabnya berjuta-juta orang telah mengimpikan impian mereka KECUALI

KECUALI ialah jenama global yang sinonim dengan perabot rumah gaya hidup penetapan trend. Syarikat kami ialah pereka, pengilang, pemborong dan peruncit tekstil fesyen rumah terkemuka. Produk kami telah terjual lebih 30 negara berakhir 1000 pusat jualan runcit di seluruh dunia. 

 KECUALI reka bentuk diilhamkan oleh penampilan dan trend terkini di peringkat antarabangsa. Melalui reka bentuk kami, kami menyasarkan untuk memberi inspirasi kepada perubahan dalam perasaan orang ramai di rumah mereka. 

 

Pengurusan Perniagaan

Sejarah panjang kejayaan Aussino adalah berdasarkan kualiti reka bentuk dan trend inovatif, disokong oleh kehadiran pasaran yang kukuh yang menghasilkan salah satu jenama Home Fashion yang paling diiktiraf dan dihormati di rantau Asia Pasifik dan di seluruh dunia.

Pihak pengurusan kanan berusaha untuk memastikan produk kami dipersembahkan untuk dijual dalam persekitaran kontemporari oleh kakitangan yang berpengetahuan dan mesra yang selaras dengan pelanggan kami.

Kami menyedari bahawa produk kami adalah elemen teras perniagaan kami dan bahawa keupayaan kami untuk menghasilkan fesyen rumah berkualiti yang sepadan dengan jangkaan pelanggan kami telah, dan terus menjadi, kunci kejayaan kami yang berterusan.

Membeli-belah Dipermudahkan

Kami mahu menjadikan produk kami boleh diakses pada bila-bila masa, di mana sahaja.

Pelancaran kami aussino.com kedai menawarkan pelbagai jenis produk eksklusif dan menarik untuk menghidupkan bilik tidur anda. Beli sekarang untuk mengelakkan kekecewaan!