Polisi Pertukaran & Bayaran Balik

Polisi kami bertahan selama 7 hari. Jika 7 hari telah berlalu sejak pembelian anda, malangnya kami tidak dapat menawarkan bayaran balik atau pertukaran kepada anda.

Untuk layak menerima pemulangan/penukaran, item anda mestilah tidak digunakan dan dalam keadaan yang sama seperti anda menerimanya. Ia juga mesti dalam pembungkusan asal. Untuk melengkapkan pemulangan anda, kami memerlukan resit atau bukti pembelian. Tolong jangan hantar pembelian anda kembali kepada pengilang.

Beberapa jenis barangan dikecualikan daripada dipulangkan. Ini termasuk kad hadiah, barang mudah rosak, barangan intim atau kebersihan, bahan berbahaya atau cecair atau gas mudah terbakar. 

Warna aproduk sebenar mungkin sedikit berbeza disebabkan oleh pencahayaan fotografi dan tetapan skrin monitor anda. Tolong izinkan juga sedikit perbezaan dimensi 1 - 3 cm kerana ukuran manual.

Isu pemasangan saiz tidak boleh dikembalikan atau ditukar kerana kami telah menyediakan ukuran masing-masing dalam penerangan produk dengan jelas. Sila pastikan ukuran sesuai dengan peralatan tempat tidur anda sebelum anda membuat pesanan. Pengeluar tilam yang berbeza mempunyai standard saiz yang berbeza -- satu saiz tidak sesuai dengan cara yang sama.  

Pertukaran (jika berkenaan)

Kami hanya menggantikan item jika ia mempunyai kecacatan pembuatan. Jika anda perlu menukar item yang rosak, hantarkan e-mel kepada kami di aussino.my@aussino.com atau sekiranya item tersebut tidak lagi tersedia, kami mungkin menukarnya dengan item lain dengan harga yang sama. 

Anda boleh menghantar item pemulangan ke: 

 Aussino International Sdn Bhd 

1-12-05, Menara Bank Bangkok, 
Berjaya Central Park, 
105, Jalan Ampang, 
50450 Kuala Lumpur, Malaysia.

 

Setelah pemulangan anda diterima dan diperiksa, kami akan menghantar e-mel kepada anda untuk memberitahu anda bahawa kami telah menerima item anda yang dipulangkan. Kami juga akan memberitahu anda tentang kelulusan atau penolakan pertukaran/bayaran balik anda. 

Anda akan bertanggungjawab untuk membayar kos penghantaran anda sendiri untuk memulangkan item anda. Kos penghantaran tidak akan dikembalikan. Jika anda menerima bayaran balik, kos penghantaran pemulangan akan ditolak daripada bayaran balik anda.

Bergantung pada tempat tinggal anda, masa yang mungkin diambil untuk produk yang ditukar anda sampai kepada anda, mungkin berbeza-beza.

Kami amat mengesyorkan menggunakan perkhidmatan penghantaran yang boleh dikesan atau membeli insurans penghantaran dengan pembungkusan yang mencukupi untuk mengelakkan kerosakan semasa penghantaran balik. Kami tidak menjamin bahawa kami akan menerima item anda yang dikembalikan dalam keadaan baik kerana salah pengendalian logistik adalah di luar kawalan kami.

Bayaran balik dalam bentuk Kredit Kedai (jika berkenaan)

Jika bayaran balik anda diluluskan, kredit kedai wsaya akan dikeluarkan kepada awak dalam bentuk digital kad Hadiah. Anda kemudiannya boleh membuat pesanan baharu dengan menggunakan kod kad hadiah semasa daftar keluar.

Hadiah

Jika item tersebut ditandakan sebagai hadiah apabila dibeli dan dihantar terus kepada anda, anda akan menerima a kedai kredit untuk nilai pulangan anda. Sebaik sahaja item yang dikembalikan diterima, hadiah digital kad akan di emailkan kepada anda.

Jika item itu tidak ditandakan sebagai hadiah semasa dibeli, atau pemberi hadiah telah menghantar pesanan kepada diri mereka sendiri untuk diberikan kepada anda kemudian, kami akan menghantar bayaran balik kepada pemberi hadiah dan dia akan mengetahui tentang pemulangan anda.