TENCEL™ kami

100% TENCEL™

Gentian Lyocell berjenama TENCEL™ dihasilkan oleh proses yang bertanggungjawab terhadap alam sekitar daripada kayu bahan mentah semula jadi yang diperoleh secara mampan. Gentian TENCEL™ Lyocell secara semula jadi lembut untuk disentuh dengan rasa tangan yang sangat lembut, meningkatkan kualiti tidur dan kehidupan rumah anda. Dengan rasa tangan yang sangat sutera dan kilauan semula jadi, linen katil mewah yang mengandungi gentian TENCEL™ Lyocell yang dihasilkan oleh teknologi Micro menyelubungi badan anda dengan lembut, meningkatkan kualiti tidur anda. Gentian TENCEL™ Lyocell mempamerkan kawasan permukaan yang licin, memastikan keselesaan semula jadi untuk kulit sensitif. Gentian selulosa TENCEL™ Lyocell menyerap lembapan dengan lebih cekap untuk membantu badan anda berasa sejuk dan kering untuk tidur malam yang selesa. Sesuai dengan Aussino 100% Silk Quilt.

APA ITU TENCEL™? KLIK VIDEO UNTUK MENGETAHUI KISAH TENTANG BAGAIMANA TENCEL™ MEMBAWAKAN ANDA PENGALAMAN #FEELSORIGHT AKHIR!

 

rasa ciri yang betul

Gentian TENCEL™ Lyocell secara semula jadi lembut untuk disentuh dan menawarkan keselesaan yang berpanjangan. Apabila dilihat di bawah mikroskop elektron, gentian TENCEL™ Lyocell mempamerkan kawasan permukaan yang licin, menghasilkan rasa tangan yang lembut dan memastikan keselesaan untuk kulit sensitif.

 

Gentian selulosa TENCEL™ Lyocell menyerap lembapan dengan lebih cekap daripada kapas. Ini menyokong mekanisme pengawalan haba semulajadi badan, memastikan kulit anda berasa sejuk dan kering sepanjang hari dan malam.

 

Gentian TENCEL™ Lyocell telah mendapat reputasi yang terpuji kerana proses pengeluaran gelung tertutup yang bertanggungjawab terhadap alam sekitar, yang mengubah pulpa kayu menjadi gentian selulosa dengan kecekapan sumber yang tinggi dan impak alam sekitar yang rendah. Proses pemintalan pelarut ini mengitar semula air proses dan menggunakan semula pelarut pada kadar pemulihan lebih daripada 99%. Pengguna boleh mendapat jaminan bahawa pilihan fesyen mereka tidak menyumbang kepada kesan buruk terhadap alam sekitar.

 

Gentian TENCEL™ Lyocell diperoleh daripada sumber kayu yang mampan - hutan yang diurus secara mampan. Kayu dan pulpa yang digunakan oleh Kumpulan Lenzing dituai daripada sumber yang diperakui dan terkawal.